HYGGELIG GRØN GÅRDHAVE
MED MASSER AF SOLLYS

Bo til leje i Solhusene

Solhusene består af to klassiske længebygninger med spring i højden på henholdsvis seks og fire etager. De rødbrune tegl skaber et smukt spil i facaden, der er designet med indfarvede fuger i samme nuancer som altaner og vinduesrammer for at skabe et stilrent helhedsindtryk.

Hver bygning har en markeret indgangsniche ud mod gaden, hvorfra du kan tage elevatoren eller trapperne op til din lejlighed. Der er også indgang fra den skønne grønne gårdhave i midten, der binder de to længer sammen.

Den springende højde skaber plads til, at sollyset kan ramme direkte ned i gårdhaven, der byder på store træer og masser af stedsegrønne planter, der sikrer et grønt miljø hele året rundt. I midten er et terrassedæk i træ med grønne planter og bænke, hvor du kan nyde solen og sludre med de andre beboere. Haverummet byder desuden på flere små grusbelagte hyggekroge.

Cykler du til daglig, har du mulighed for at parkere cyklen umiddelbart uden for Solhusene, men du har også adgang til indendørs cykelparkering i kælderen, så din tohjulede står trygt og godt. Her er også indrettet et depotrum til alle lejligheder.

Får du gæster i bil, er der offentlige parkeringspladser i området omkring Solhusene.

OMRÅDET

FAKTA OM
OMRÅDET

HVERDAGEN
MENY 200 m
Cafe/Restaurant 100 m
Lagkagehuset 50 m
Gågadenettet 900 m

SPORT
Kabelbane til vandski 250 m
Sauna 250 m
Paddleboard 50 m
Svømning 50 m
Fiskeri 50 m
DGI Huset 700 m
Kajakpolo

KULTUR
Østre Anlæg 500 m
Musikkens Hus 600 m
Karolinelund 700 m
Nordkraft 700 m
Skråen 750 m
Strandpark 250 m

KONTAKT OS I DAG
FOR AT HØRE MERE OM DE NYE BOLIGER
ELLER BOOK EN INDIVIDUEL FREMVISNING

Eller Ring til os og høre mere om de nye boliger 3333 0333

Bygherre:

WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE