Abildhøj er det nye boligområde i Aarhus
på kanten af Åbyhøj og Gellerup

Gellerup undergår i disse år en stor forvandling fra et af Danmarks mest omtalte boligområder til en ny og attraktiv bydel med nye boliger, arbejdspladser og masser af liv – og Abildhøj ligger perfekt med adgang til Gellerups mange tilbud til den ene side og alle Aarhus’ øvrige tilbud til den anden.

Gellerup er bygget på landbrugsjord udstykket fra Tousgården, hvis hovedbygninger i dag stadig ligger midt i området. På markerne rundt om hovedbygningen lå der i bronzealderen to gravhøje. Da man byggede Gellerup, tog et af kvartererne navn efter den ene gravhøj, nemlig Toveshøj.

Den anden gravhøj fra bronzealderen var Abildhøj. Vi kalder det nye kvarter i Gellerup Abildhøj i respekt fra fortiden og for, hvad der var der før vi byggede. Abildhøj ligger højt i byen med en fantastisk udsigt ud over Brabrandsøen og det sydlige Aarhus. Det er derfor naturligt at opkalde dette nye kvarter efter gravhøjen, da det rummer samme kvaliteter med udsigt over hele den sydlige by.

En central del af Gellerups forvandling er den store bypark, der breder sig over et område på størrelse med 27 fodboldbaner og skaber en skøn, grøn kile gennem bydelen. Her bugter små snoede stier sig gennem tusindvis af frugttræer og bærbuske. Ungerne kan boltre sig på legepladsen, og der er bålhytter, festpavillon og masser af plads til naturoplevelser, leg og sport.

Gellerup giver nemlig også god mulighed for at være aktiv. Du spiller fodbold på den store kunstgræsbane i byparken, svømme i Gellerupbadet eller lave tricks på ramperne på Gellerup Skatepark. Sports- og Kulturcampus tilbyder et væld af aktiviteter fra bibliotek, forsamlingshus og udendørs biograf til klatreklub og gøglerskole.

Du har altså alt, hvad du har brug for, inden for rækkevidde. Samtidig er der kun fire kilometer ind til Aarhus midtby med shopping, restauranter, cafélivet langs åen, koncerter og kunstudstillinger.

SKRIV DIG OP PÅ INTERESSELISTEN

Skriv dig op på interesselisten i dag – så vil du være en af de første til at få besked via mail eller telefon, når vi er klar med hjemmeside, priser, dato for åbent hus

Lejeboliger i Abildhøj ligger langs Gudrunsvej i byggefelt B, C og D

Ansvarlighed er en del af vores DNA gennem tre generationer.

Hvem er A. Enggaard A/S
A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer.