HYGGELIG GRØN GÅRDHAVE
MED MASSER AF SOLLYS

Bo til leje i Solhusene

Gellerup har de seneste år undergået en stor forvandling fra til en ny og attraktiv bydel med nye boliger, arbejdspladser og masser af liv – og Abildhøj ligger lige i midten af det hele.

Samtidig tilfører Abildhøj noget sjæl og historie til området, for hvor Solhusene ligger i dag, lå der i bronzealderen en gravhøj, der netop hed Abildhøj. Selvom gravhøjen med tiden er blevet udjævnet, ligger Abildhøj stadig højt i byen med en enestående udsigt over Brabrandsøen og hele den sydlige del af Aarhus.

Abildhøj ligger lige over Gellerups nye store bypark, hvor små snoede stier bugter sig gennem tusindvis af frugttræer og bærbuske. Ungerne kan boltre sig på legepladsen, og der er bålhytter, festpavillon og masser af plads til naturoplevelser, leg og sport. Du kan spille fodbold på den store kunstgræsbane, svømme i Gellerupbadet eller lave tricks på ramperne på Gellerup Skatepark.

Lige ved siden af Solhusene finder du en nyopført Netto, mens du finder mange flere indkøbs- og shoppingmuligheder i City Vest. Du har altså alt, hvad du har brug for, inden for rækkevidde. Samtidig er der kun fem kilometer ind til Aarhus midtby med shopping, restauranter, cafélivet langs åen, koncerter og kunstudstillinger.

OMRÅDET

FAKTA OM
OMRÅDET

HVERDAGEN
City Vest med 50 butikker 400 m

BØRN
Børnehuset Mælkevejen 150 m
Vuggestuen Tusindfryd 150 m

SPORT
Sportshal - Nordgårdhallen 200 m
Nordgården If Håndbold 200 m
Fitness World 400 m
Gellerupbadet 400 m

KULTUR
Gellerup Bypark 500 m

KONTAKT OS I DAG
FOR AT HØRE MERE OM DE NYE BOLIGER
ELLER BOOK EN INDIVIDUEL FREMVISNING

Eller Ring til os og høre mere om de nye boliger 3333 0333

Bygherre:

WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE